Starity

Így hangzik a Bad Blood és a Bitch I’m Madonna összemixelve!

2015. június 22. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez történik akkor, ha összemixeljük Madonna és Taylor Swift egy-egy szerzeményét, melyeket még össze is köt valami.

hirdetés

Már több mint egy hónapja annak, hogy debütált Taylor Swift legújabb klipje, a Bad Blood. A videót hatalmas készülődés és izgalom övezte, a napról napra megjelenő plakátokból igazi sztárparádéra következtethettünk, nem kisebb sztárok szereplésével, mint Zendaya, Hayley Williams, Cara Delevigne, Ellie Goulding vagy Selena Gomez.

Talán épp ezért is húzták sokan a szájukat, mikor a napokban megpillantották Madonna új videóját, melyet a Bitch I'm Madonna című dalához forgatott. Az emberek rögtön felkapták a fejüket az azonos koncepció láttán: szintén feltűnik benne a sztárvilág krémje. Madonna olyan hírességeket dobolt össze legújabb remekművéhez, mint Miley Cyrus, Beyoncé, Katy Perry, Nicki Minaj vagy Rita Ora, ám a videóban szereplők közül csak nagyon kevesen vettek részt valóban a forgatáson, míg Taylor Swfit kollégáival együtt állt kamera elé Los Angelesben.

Így a két dal és klip, amelyek első ránézésre és hallásra egyértelmű, hogy egyáltalán nem hasonlítanak, mégis tartalmaznak egy közös vonást: a sztárok csoportos felvonulását. Nem csoda hát, hogy meg is született az első mashup , a Bitch I’m Bad Blood, melyet egy tehetséges YouTuber tett közzé a csatornáján. A mix olyan jól sikerült, hogy még a Billboard is megosztotta a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek