Starity

Új kozmetikumokat dobott piacra Zoella

2015. június 23. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét új termékkel bővítette saját márkáját, a Zoella Beautyt a népszerű brit YouTuber.

hirdetés
Új kozmetikumokat dobott piacra Zoella

2014 szeptemberében kerültek az üzletek polcaira és a webshopok kínálatába Zoe Sugg első saját kozmetikai termékei, melyek hatalmas sikert arattak. A gyártás folyamatosan zajlik, mivel a nagy érdeklődés miatt hamar elkapkodják őket a fiatalok és idősek egyaránt. Most azonban a Zoella Beauty rajongóinak legnagyobb örömére újabb termékek kerültek le a futószalagról.

Június 21-én, vasárnap jelentette be a 25 éves beauty blogger és vlogger második csatornáján, a MoreZoellán, hogy hét vadonatúj, tuttifrutti-illatú produktummal bővíti kollekcióját. Az újdonságok között megtalálható egy pezsgőfürdőbomba, egy tisztító tusfürdő, egy testápoló, egy ajakbalzsam, egy testpermet, egy testradír és egy kis neszesszer is, ami akár tolltartónak is használható.

A termékek hivatalosan július 6-ától válnak elérhetővé a Superdrug üzleteiben és a Feelunique.com-on, azonban néhány helyen már most megvásárolhatók, mivel a bolttulajdonosok úgy döntöttek, hogy a hivatalos debütálás előtt kipakolják őket a polcokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek