Starity

Elárulta születendő gyermeke nemét Kim Kardashian

2015. június 24. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Kim eddig nem árulta el második gyermeke nemét, a napokban saját kezűleg osztotta meg a nagyvilággal a titkot.

hirdetés
Elárulta születendő gyermeke nemét Kim Kardashian
Fotó: Rex Features

Kim Kardashian június elején jelentette be műsorukban, a Keeping Up with the Kardashiansben, hogy újra anya lesz. A hír rengeteg internetezőt megihletett, így elárasztották a viccesebbnél viccesebb névötletekkel a fórumokat, leggyakrabban a South West ismétlődött. Múlt héten egy interjúban a valóságshow-sztár elárulta, hogy szerinte ezek a feltételezések röhejesek, és nem ilyen névvel illetné második babáját.

Az NPR online magazin a születendő gyermeke neméről is megkérdezte Kimet, amire azt felelte, hogy még senkinek nem árulták el azt. Úgy tűnik, a 34 éves anyukának elege lett a titkolózásból, mivel az Instagram-fiókján keresztül hivatalosan is bejelentette: magzata kisfiú lesz.

Egy apák napi köszöntésből derült ki, amit a híresség írt férjének, Kanye Westnek: Az ilyen értékes pillanatokért élek, amikor veled utazunk a turnédon. Olyan jó apukája vagy Northnak és a te leszel a legjobb édesapja az új fiunknak is.

A valóságshow-sztár másik gyermeke már szüleihez hasonlóan egy kis divatdiktátor: februárban az Adidas divatbemutatóján egy barna bundában jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek