Starity

Ismerd meg a srácot, aki lenyúlta Harry Styles barátnőjét

2015. június 24. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles nem felejt, főleg, ha arról a fiúról van szó, aki 14 éves korában lenyúlta a középiskolás barátnőjét. Az énekes az On The Road Again egyik állomásán mutatta be Jack Robinsont a közönségnek.

hirdetés

Nehéz elképzelni, hogy Harry Stylest elhagyná egy lány, ez azonban mégis megtörtént, méghozzá 14 éves korában, amikor lelépett egy másik sráccal, aki ráadásul a barátja (volt). A fiú részt vett a One Direction oslói állomásán, ahol Harry kiszúrta őt, és úgy döntött, elmeséli a közönségnek a múltjukat.

Mielőtt belekezdett a történetbe, biztosított mindenkit arról, hogy csöndben hallgatja őt – miután alaposan megnyögette őket némi Oh yeah-vel. Kérem, mindenki legyen nagyon csöndes! (...) Van egy barátom ma a közönség soraiban. Jack Robinson, áh, itt is van! Most mindenki próbáljon meg csöndben maradni, és hallgassuk, ahogy Jack Robinson olyan hangosan ordít, ahogy tud – mondta.

Jack ezután valószínűleg nem számított arra, hogy folyatatása lesz a sztorinak. „Most elmesélek valamit a következő szám előtt. Amikor 14 éves voltam, Jack Robinson lenyúlta a csajomat – nevetett Jackre nézve. – Tehát, ha marad a show végéig, nyugodtan rúgdaljátok, csipkedjétek meg kifelé menet. Jack! Tudod, hogy bírlak!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek