Starity

Ismét egy filmben láthatjuk Emma Stone-t és Ryan Goslinget

2015. június 27. 14:02   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal hollywoodi tehetség ismét új alkotásban lesz látható a képernyőn.

hirdetés
Ismét egy filmben láthatjuk Emma Stone-t és Ryan Goslinget
Fotó: Roberta Scorft, Crazy Stupid Love

A két színész karrierje egyre jobban ível felfele, hiszen a 2010-ben bemutatott Könnyű nőcske című filmben nyújtott alakításuk után sorra kapják a jobbnál jobb szerepeket. Szerepeltek többek között A segítség, A csodálatos Pókember 1-2, Bridman avagy (A mellőzés meglepő ereje) és a most megjelent Aloha című filmben, utóbbiért Teen Choice Awards jelölést is kaptak. Ilyen téren a sármos színész sem panaszkodhat, hiszen számára a 2004-es Szerelmünk lapjai hozta meg a várva várt hírnevet; ezután olyan filmekben láthattunk, mint a Véres románc, Drive – Gázt!, A hatalom árnyékában vagy éppen a Túl a fenyvesen.

Emma Stone és Ryan Gosling már szerepelt egy filmben, hiszen ki ne emlékezne a 2011-ben készül Őrült, dilis, szerelem romantikus komédiára, ahol a két színész egymásba habarodott a filmvásznon keresztül. Vagy ott van még a 2013-as dráma-akció film, a Gengszterosztag is, amiben szintén együtt szerepeltek, és még egy kis románc is akadt köztük.

Még áprilisban hallhattunk arról, hogy a színésznő egy kis szünetet tart filmes karrierjében, akárcsak a párkapcsolatában, ám az előbbi nem tartott sokáig, hiszen már újra munkába is állt. Emma és Ryan ezúttal a La La Land című zenés dráma-komédiában kaptak szerepet, ahol egy fiatal jazz-zongorista (Sebastian – Ryan) beleszeret egy feltörekvő színésznőbe (Mia – Emma) Los Angelesben. A munkálatok már elkezdődtek Amerikában, a film premierje 2016. július 15-ére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek