Starity

Így kezdődik az újragondolt Sikoly-film

2015. július 04. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden kezdődött el az MTV új sorozata, melynek egyik húzóneve Bella Thorne volt, mégis az első nyolc percben kapott csak szerepet.

hirdetés

Június 30-án, kedden vetítette le az MTV legújabb sorozatának, a Screamnek az első epizódját. A széria az 1996-os Sikoly-film újrafeldolgozása. A történet nagyjából egyezik az eredeti sztorival, csak kissé modernebb elemekkel van megtűzdelve, például okostelefonokkal, online zaklatással és közösségi oldalakkal.

A csatorna már az első epizódban borzolja a kedélyeket, ugyanis nem kell sokat várni, hogy a széria csillaga, Bella Thorne a gyilkos áldozatává váljon, ennek ellenére ezúttal is az ő karaktere a leghíresebb a sorozatban. A Nina Pattersont alakító színésznőt az eredeti alkotásban játszó Drew Barrymore-hoz hasonlóan telefonálás után éri el a vég. Ez és egy másik gyilkosság feleleveníti egy 20 évvel ezelőtti mészárlás emlékét, melynek köze lehet az új elkövetőhöz is.

A nézettségi adatok alapján nem nyitott rosszul, bár a készítők ennél jobbra számítottak. Négy nappal a premier előtt egy nyolcperces betekintés is megjelent az első részből, mely által a magyar nézők is informálódhatnak kicsit a széria történetéről.

Összehasonlításként azért álljon itt az eredeti Sikoly kezdőjelenete, amelyből kiderül, hogyan is kell valóban hátborzongató horrorjeleneteket csinálni szexin fürdőző bikinis lányok nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek