Starity

Megérkeztek Az éhezők viadala utolsó részének poszterei

2015. július 06. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lionsgate közzétette A kiválasztott második felének hivatalos plakátjait, melyeken a forradalom arcai szerepelnek.

hirdetés

Hamarosan elérkezünk azokhoz a novemberi napokhoz, amikor is a mozik világszerte vetíteni kezdik Az éhezők viadala-sorozat legutolsó filmjét, A kiválasztott második részét. Így hát közel négy hónappal a premier előtt a Lionsgate úgy döntött, hogy megörvendeztetik a rajongókat az első karakterposzterekkel.

A sötét hangulatú fotósorozat a Faces of the Revolution, azaz A forradalom arcai címet viseli és nem másokról, mint Katnissről, Peetáról, Gale-ről, Primről, Boggsról, Finnickről, Johannáról és Cressidáról készültek a portrék.

Magyarországon november 19-étől kezdik vetíteni a mozik Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész címet viselő adaptációt, melyben Katniss és a plakátokon szereplő bajtársai összefognak, és útnak indulnak Panembe, hogy felszabadítsák a lakókat, és egyszer s mindenkorra leszámoljanak Snow elnökkel. Céljuk elérése azonban nem lesz akadálymentes, ugyanis halálos csapdák és ellenségek állják majd útjukat, valamint olyan döntéseket kell meghozniuk, melyektől milliók jövője függ.

Fotók: Lionsgate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek