Starity

Érkezik Goo Ha Ra első minialbuma

2015. július 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy a KARA énekesnője, Goo Ha Ra még ebben a hónapban kiadja első minialbumát, Alohara – Can You Feel It? címen.

hirdetés

Június 22-én egy interjú során látott napvilágot a hír, miszerint az ismert dél-koreai énekesnő, Goo Ha Ra július vége felé adja ki első önálló minialbumát. Tegnap meg is jelent a korong első előzetes képe, valamint az is kiderült, hogy az Alohara – Can you feel it? címre keresztelték el.

Ha Ra az első KARA-tag, aki szólóban is megmutathatja tehetségét! Szeretnénk, ha ez a kislemez minél hamarabb kikerülne a boltok polcaira, így már el is kezdtük a vele járó promóciós munkát – nyilatkozta a DSP egyik szóvivője.

A KBS csatorna azt is hozzátette, hogy a kislemezhez valószínűleg videoklip is készül, amit az Choco Chip Cookies című dalhoz fognak forgatni. Végezetül azt is elárulták, lehetséges, hogy a klip nyílt szexuális jeleneteket fog tartalmazni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek