Starity

Pónilovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai

2015. július 09. 08:08   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken kezdetét vette a nagy Derby a Kincsem Parkban! Vajna Tímeának, Danics Dórának, Lolának, Görög Zitának, Erdei Zsoltnak, Nagy Sándornak és Szamosi Donáthnak a rendezvényen a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakóinak arcára is sikerült mosolyt csalnia: pónikon lovagoltatták a lelkes gyerekeket. A hírességek ezt követően lóversenyhez illő elegáns öltözetben szurkoltak a lelátón.

hirdetés
Pónilovagolással lepték meg a gyerekeket hazánk sztárjai
Fotó: Starity / Miklós András

„Szívmelengető érzés volt látni a gyerekek örömét a pónilovaglás alatt. A kedvencem egy pókembernek kifestett kisfiú volt, akinek én vezettem a lovát” – mesélte el Vajna Tímea, akinek szívügye a jótékonykodás. Csakúgy, mint Görög Zitának, aki a gyerekek miatt a lovakhoz fűződő bizalmatlanságát is legyőzte, és örömmel vezette körbe a pónikat.

A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói és a sztárok különleges lekváros édességet – Boldogi Nagyrózsa – is kóstoltak, illetve beleshettek a lóversenyzés kulisszatitkaiba is. „Megtudtam, hogy egy kiváló verseny angol telivér ára akár húszmillió forintra is rúghat, és hogy ezek a nemes lovak akár 70 km/órás sebességet is képesek a pályán elérni, lenyűgöző a gyorsaságuk”– mondta el Lola. Az is kiderült, hogy a legnagyszerűbb angol telivérek évi 6-8 alkalommal versenyeznek csak, a köztes időben pedig pihennek és ezekre a megmérettetésekre készülnek.

Erdei Zsolt a lelátón sportolószemmel követte végig az eseményeket, és mint elmondta: csodálja a zsokék és a lovak közti harmóniát. „Hamburgban voltam életemben először lóversenyen. A hangulat már akkor is nagyon megfogott, ezért biztos vagyok benne, hogy visszajövök még a Kincsem Park lelátójára” – mesélte bokszoló kiválóságunk, aki – a közönséggel együtt – egyperces néma csenddel adózott az egyik legkiválóbb versenyló, Overdose emlékének.

A hölgyek a lóversenyhez illő öltözködési szabályokat is betartották – Danics Dóra letisztult fekete csipkeszettben, Görög Zita fehér színű, elegáns, csinos öltözékben jelent meg, Vajna Tímea pedig egy stílusos kalappal egészítette ki fekete-fehér ruháját. Lola egyrészes színes ruhában lelkesen biztatta az indulókat, de az elegáns öltönyszettben megjelent Nagy Sándor, Erdei Zsolt és Szamosi Donáth színészek is hangosan szurkoltak a versenyzőkért a galopp-, agár- és ügetőfutamokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek