Starity

Emily Kinney szerepet kapott a Masters of Sexben

2015. július 10. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban számolt be az Entertainment Weekly arról, miszerint újabb szériában tűnik fel a The Walking Deadből ismert színész-énekesnő.

hirdetés
Emily Kinney szerepet kapott a Masters of Sexben

Emily Kinney az AMC sikersorozata óta gőzerővel dolgozik zenei és színészi karrierjén is. Legutóbb májusban jelentkezett videoklippel, amit az egy hónappal korábban debütált This is War című dalhoz forgatott, emellett pedig turnézni is volt Amerika-szerte. Mindeközben időt szakított egy vendégszerepre is a The CW tavaly ősszel indult képregény-adaptációjában, a The Flashben, valamint a Forever című ABC-sorozatban is feltűnt.

Most pedig újabb szériával bővül filmográfiája, ugyanis ahogy arról az Entertainment Weekly és a The Hollywood Reporter is beszámolt, szerepet kapott a Masters of Sex harmadik évadában. Karaktere, Nora nemcsak egy epizódban lesz majd látható, hanem visszatérő szereplő lesz. Továbbá eddig annyit tudni róla, hogy régen Bill és Libby Masters szomszédja volt, mostanra pedig kiegyensúlyozott és intelligens nővé érett, aki már a 20-as éveit tapossa, és úgy dönt, önként szerepet vállal Mastersék és Johnson kutatásának következő fázisában.

A július 12-én induló harmadik évadban Emily mellett feltűnik még többek között Josh Charles, Maggie Grace és Tate Donovan is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek