Starity

Rékasi járókerettel már lábra tudott állni

2015. július 10. 11:11   |   Szerző: Freeze

Elkezdődhet a balesetet szenvedett színész rehabilitációja. Gyógytornász felügyeletével már meg is tett néhány lépést.

hirdetés
Rékasi járókerettel már lábra tudott állni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A hozzátartozók tájékoztatása szerint Rékasi Károly állapota lehetővé teszi, hogy gyógytornász felügyelete mellett megkezdődjön a sérült testrészek fokozatos terhelése. Továbbá megerősítették a hírt, hogy a színész járókeret segítségével már lábra állt, valamint a járókeret használatán túl, a mankó használatának elsajátítása is feladata – szól az RTL Klub aktuális közleménye.

Károly még fekvőgipszben gyógyul, csak néhány alkalommal és pár lépést tett meg, de ez ilyen rövid időn belül határozottan pozitív és biztató előrelépés.

Mint már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett, amely során boka-, medence- és combcsonttörést, valamint fejsérülést szenvedett. Jelenleg a Honvédkórház baleseti sebészeti osztályán ápolják, állapota napról napra javul, de még hosszú gyógyulási folyamat vár rá. A hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását! Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek