Starity

Hátborzongató posztereken pózolnak a Scream Queens szereplői

2015. július 11. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új plakátokkal gazdagodott a Fox új sorozata, melyeken többek között Emma Roberts, Ariana Grande, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Keke Palmer és Nick Jonas is bemocskolja a kezét.

hirdetés

Ryan Murphy nem bízza a véletlenre legújabb sorozata, a Scream Queens promózását, hiszen poszterekkel, trailerekkel és forgatási fotókkal izgatja rajongói fantáziáját. A napokban azt is megtudhattuk, hogy pontosan szeptember 22-étől sugározza a Fox a horrorszériát.

Nemrégiben azonban újabb érdekességgel rukkoltal elő a készítők. Ezúttal nem sima posztereket tettek közzé, hanem a szereplőkről készített egyedi plakátokkal örvendeztették meg a nézőket. A posztereken az összes szereplő – egyúttal az összes gyanúsított is – látható, melyeken szó szerint bemocskolják a kezüket. Mindenki karakteréhez hűen van ábrázolva a képeken, és egyben azt is sugallják, miszerint tényleg arra számíthatunk, hogy minden epizódban elbúcsúzunk egy szereplőtől.

Az Entertainment Weeklynek köszönhetően bárki megtekintheti az exluzív fotókat, melyeken Emma Roberts, Ariana Grande, Diego Boneta, Abigail Breslin, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Lea Michele, Lucien Laviscount, Nick Jonas, Skyler Samuels, Oliver Hudson, Billie Lourd, Glen Powell és Nasim Pedrad szerepelnek. Arra is fény derült, hogy egy vendégszerep erejéig a Tengerparti tinimozi és a Vámpírnaplók sztárja, Grace Phipps is erősíti majd a csapatot.

Fotók: Enterainment Weekly/Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek