Starity

Amy Winehouse gyereket szeretne

2010. szeptember 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a családja és a barátai elmondása szerint készen áll a családalapításra.

hirdetés
Amy Winehouse gyereket szeretne

Amy Winehouse eddig nem volt szerencsés a szerelemben; első komolyabb partnere, Blake Fielder komoly drogfüggő volt, az utána következő Reg Traviss pedig hűtlen volt, ezért szakítás lett a vége. A sztrának elege lett az egyedüllétből; szeretne valakit, akivel végre családot alapíthanta, és majd együtt öregedhetnének meg. 

„Sosem gondolta, hogy 27 évesen nem lesz senkije; szeretne végre találni egy normális pasit. Nem akar sztárokkal randizni, inkább lenne együtt valakivel, aki messze van a rivaldafénytől és az állandó pletykáktól” – nyilatkozta egy ismerős.

Az énekesnő apja szintén nyilatkozott, miszerint a lánya készen áll a családalapításra: „Mostanság nagyon egykedvű. Imádja a gyerekeket, sokat beszél arról, hogy végre ő is szeretne egyet.”

Ez jó hír, de vajon Amy tényleg készen állna az anyaságra? Tény, hogy úgy tűnik, leszokófélben van, már ami a szenvedélybetegségeket illeti – nem drogozik, az ivászatból is visszavett –, de ez még nem biztosíték arra, hogy jó példával tudja majd felnevelni a gyermekeit. Végül is lehet, hogy pont ez  hiányzik neki ahhoz, hogy végre egészséges életet éljen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek