Starity

Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boyt

2015. július 13. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán kiszivárgott egy rövid részlet Zayn Malik debütáló videoklipjéből, amit maga Naughty Boy osztott meg. Malik nem örült ennek, hiszen testalkatával gúnyolta ki egykori legjobb barátját.

hirdetés

Nem is olyan régen Zayn Malik Naughty Boynak ajánlotta a díját az Asian Awardson, ahol kitüntették munkássága miatt az arab kultúrában, és a legjobb barátjának nevezte a producert és lemezlovast. Naughty Boy és Malik tavaly november óta dolgoznak az egykori One Direction-tag szólóanyagán, amelyből rövid részletek láttak napvilágot.

Zayn az unokatestvérével és Naughty Boyjal – úgy néz ki barátságuk véget ért | Fotó: Twitter/Zayn Malik

Egy demót maga Zayn osztott meg, majd az egyik DJ kiszivárogtatta Malik No Type-feldolgozását, amihez videoklipet is készítettek. Tegnap este két rövid részlet kikerült a kisfilmből, amiben többek között gúnyt csinált Malik és rapper barátja a One Direction nevéből a következő péniszvicc-utalással: I'll give her that 1D, if you know what I'm saying (angolul a ’D’ rövidítése a dicknek, avagy a f*sznak).

A kiszivárgott mobiltelefonos felvételen azonban visszatükröződik Naughty Boy, így hamar kiderült, hogy ő volt a tettes, aki megosztotta az ízelítőket. Úgy tűnik, hogy Zayn Malik feleslegesen hívta volt bandatagját és egykori legjobb barátját, Louis Tomlinsont élettelennek, amiért beszólt Naughty Boynak, aki folyamatosan támadta a Directioneröket, hiszen ezúttal ő maga támadta hátba a lemezlovast.

Egykor legjobb barátok voltak, Malik tweetje óta nem beszélnek egymással: Louis Tomlinson és Zayn Malik | Fotó: Twitter

A fandom egyhangúan hördült fel, miután Malik a következő sorokat hagyta a Twitter-fiókján: @NaughtyBoyMusic te dagadt vicc, ne tettesd tovább, hogy barátok vagyunk, egyébként sem ismer téged senki. Látom, valaki megtanulta végre, hogy kell feltölteni egy videót... Talán a logikát sem ártana használni ha.. Nem vagy más, csak egy illuzionista.

Naughty Boy még nem reagált az esetre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek