Starity

Novembertől lesz kapható a Little Mix új albuma

2015. július 16. 11:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 6-ától lesz kapható az X Factor-győztes brit lánybanda legújabb albuma, a Get Weird.

hirdetés

2013-ban jelent meg a Little Mix második albuma, a Salute, azóta pedig nem adtak ki új lemezt. Bár az új korong eredeti megjelenése 2014-re volt kitűzve, a munkálatok elhúzódtak, mivel a lányok újraírták az egész albumot.

A korongról eddig egy dal jelent meg, a Black Magic, amihez klipet is forgattak, de a fanoknak már nem kell sokat várniuk, hogy hallhassák az összes új számot. Eredetileg ugyanis ma tették volna közzé a megjelenéssel kapcsolatos információkat, de mivel kiszivárogtak, kénytelenek voltak tegnap megosztani őket.

Az album a Get Weird címet kapta, és július 16-ától lehet előrendelni, de hivatalosan november 6-ától lesz kapható. A lányok azt is elárulták, hogy nagyon büszkék a lemezre, és remélik, hogy a rajongók tetszését is elnyeri. Emellett pedig megkaptuk a sima album és a deluxe változat borítóját is, ami az előzőektől eltérően színes és hangulatos.

Fotó: Twitter/Little Mix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek