Starity

Nikki Reed csatlakozott a Sleepy Hollow stábjához

2015. július 19. 10:10   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt eddig főként csak a filmvásznon láthattuk, de pár rész erejéig feltűnt a Narancsvidék című sorozatban. Most új feladat vár rá, hiszen állandó szerepet kapott a Sleepy Hollow-ban.

hirdetés
Nikki Reed csatlakozott a Sleepy Hollow stábjához
Fotó: Fox

A héten jelentették be, hogy a Sleepy Hollow-ba új, állandó szereplő érkezik, aki nem más, mint Nikki Reed lesz. A színésznő egy történelmi személyt, Betsy Rosst kelti majd életre, aki ravasz, de egyben dögös is.

A sorozat írói a Twitteren már köszöntötték is az új tagot: Annyira izgatottak vagyunk, hogy a hihetetlenül tehetséges Nikki Reed csatlakozott a Sleepy Hollow-hoz.

Annyira örülünk, hogy Nikki szívesen csatlakozott a Sleepy Hollow stábjához. Nikki a tökéletes választás egy szexi és okos csavarnak, mivel az amerikai ikont, Bety Rosst fogja alakítani – nyilatkozta a sorozat társproducere, Len Wiseman a The Hollywood Reporternek.

A sorozatot eddig Wilmingtonban forgatták, de a harmadik évadot már Atlantában készítik. A szerepnek köszönhetően most már sokkal közelebb lehet férjéhez, Ian Somerhalderhez, hiszen ő is ott forgatja a Vámpírnaplók hetedik évadát.

A Sleepy Hollow új szezonja október 1-jén startol az Egyesült Államokban, a Fox csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek