Starity

Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre

2015. július 20. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszólalt Naughty Boy Zayn Malik Twitter-bejegyzése után: interjút adott a The Sun magazinnak.

hirdetés
Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
Fotó: Twitter

Az MTV beszámolt arról, hogy Naughty Boy interjút adott a The Sun brit magazinnak, amiben kitért a konfliktusára Zayn Malikkel. Múlt héten Malik véget vetett barátságának Naughty Boyjal, miután fat joke-nak hívta, ami elég kétértelműen jött le.

El tudom viselni, amit mondott. Egyedül az bosszant, hogy tudja, mennyi utálatot bírtam ki miatta, de folyamatosan tartottam a hátam. Ez nem az a Zayn, akit ismerek, sosem beszélt így, még szemtől szembe sem. Az elején azt gondoltam, hogy feltörték a fiókját – nyilatkozta a Sunnak. A dagadtozás viszont nem lett volna szükséges, hiszen elég sok negatív visszajelzést kap erről. A legtöbb rajongója sem néz ki egy Selena Gomeznek, kettős így a mérce.

Naughty Boy állítja, végzett a Twitter-háborúkkal, és biztos abban, hogy Zayn csak idegből beszélt a No Type szivárgása végett.

Sosem szivárogtattam ki semmit Zaynről. Az I Won't Mind feldolgozást ketten raktuk fel. Magamtól én nem raktam volna fel semmit, ezt tudni kell – folytatta.

Naughty Boy szomorúnak vallja magát, hiszen két hónapja még legjobb barátjának nevezte őt Zayn. A durva szavak ellenére azonban azt mondja, nincsenek nehéz érzései az énekes felé, még mindig nagyon kedveli őt, és reméli, hogy folytatni tudják majd a közös munkát.

Egy dolgon biztos nem kéne meglátszódnia ennek, az pedig a zenénk. Az volt a legtisztább dolog, amit valaha csinálhattunk. A zene nagy ereje annak, amit teszünk. Úgy érzem, a dalok közel állnak a szívéhez, hiszen együtt írtuk őket. Más dolgokban is meg kell mutatnia magát [a 1D után], és természetesen még mindig a barátom. Ha nem tartanám annak, visszatámadtam volna – zárta sorait.

 Bár Naughty visszavárja Zaynt Londonba, az ex-bandatagnak, úgy néz ki, nincs a lemezlovasra szüksége, hiszen Los Angelesben stúdiózik a legmenőbb producerekkel és írókkal, immáron a második hete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek