Starity

Kilépett Sunye és Sohee a Wonder Girlsből

2015. július 23. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 20-án hivatalosan is kilépett a Wonder Girls két oszlopos tagja, Ahn Sohee és Min Sunye, akik levéllel búcsúztak el a rajongóktól. A csapat kvartettként folytatja tovább, a promotálás pedig el is kezdődött, hiszen augusztusban visszatérnek.

hirdetés
Kilépett Sunye és Sohee a Wonder Girlsből

A június 25-ei jó hír után, miszerint idén augusztusban visszatér a Wonder Girls, a rajongók július 20-án szomorú hírt olvashattak a JYP Entertainment közleményében: Sunye és Sohee kiléptek a csapatból. A Wonder Girls négy taggal fog promóciózni: Yubin, Yeeun, Sunmi és Hyerim.

A kiadó továbbá azt is elmondta, hogy Sunye felbontotta szerződését azért, hogy minden idejét a családjának tudja szentelni. A visszavonult idol jelenleg Kanadában él férjével, James Parkkal és kislányukkal, Hailey-vel. A rajongók közül voltak olyanok, akiket sokként ért Sun távozása, de többen számítottak rá, hisz egy jó ideje inaktív tagként volt jelen. Sohee szerződése már 2013 decemberében lejárt, így akkor nemcsak a csapatból, hanem az ügynökségtől is távozott, bár csak most lett hivatalosan bejelentve. A 23 éves idol jelenleg színésznői és modellkarrierjét egyengeti a BH Entertainmentnél.

A két kilépett tag teljes mértékben támogatja a Wonder Girls visszatérését, és még mindig jó barátokként tekintenek egymásra. Még búcsúlevelet is írtak a rajongóknak.

Sziszatok Wonderfulok, akiknek mindig hálás leszek! Azt hiszem, ez lesz az utolsó levelem Wonder Girls-tagként. Ha visszatekintek az elmúlt nyolcévnyi utazásomra, aminek ti is a részesei lehetettek, csak azt tudom mondani, hogy nagyon hálás vagyok. Mikor azokra az időkre gondolok, amit együtt töltöttünk, tudom, hogy a szereteteteket sohasem leszek képes visszafizetni. Azt a szeretetet és bátorítást, amit kaptam tőletek, soha nem fogom elfelejteni! Szeretném megköszönni még egyszer. Biztos sok dolog van, amit el szeretnétek mondani vagy meg szeretnétek kérdezni. Nem tudok most mindent elmondani, de amit szeretnék, az az, hogy nagyon hálás vagyok. Szeretnélek megkérni titeket, hogy kövessétek figyelemmel a Wonder Girlst, akik keményen edzettek az elmúlt három évben, hogy ismét színpadra álljanak előttetek. Bocsánatot kérek a felelőtlenségemért és azért is, hogy itt hagyok mindenkit! Felbecsülhetetlen tapasztalatokat szereztem, és sok értékes dologra rájöttem az utazásom alatt. Mostantól a lehető legjobban fogom élni az életemet, mint anya és feleség. Tudom, hogy többet nem fogtok a Wonder Girls tagjaként látni, de vissza fogok térni egy jobb emberként, mikor eljön az ideje. Az összes Wonderfullomnak, akik mindig figyelmesek, türelmesek és udvariasak, kérlek, támogassátok tovább a Wonder Girlst, és arra kérek titeket, hogy mindig tartsátok tiszteletben a választásaikat! Szeretném még egyszer megköszönni nektek. Köszönöm Wonderfulok!
– Sunye

Sziasztok! Ahn Sohee vagyok. Hosszú idő telt el, mióta utoljára írtam nektek. Láttam, hogy sok emberben merültek fel kérdések, és sokan érdeklődtek a Wonder Girls visszatérése felől. Mindig hálás leszek annak a sok embernek, akik még mindig érdeklődnek utánam és szeretnek engem. Szóval, ezért is írok személyesen, tiszteletből. A mai naptól hivatalosan is véget ért a pályafutásom a Wonder Girls tagjaként. Sokat gondolkodtam a döntésemen és nagyon sokszor megbeszéltük a tagokkal is, de úgy éreztem, hogy a csapat kárára válna, ha a színpadon énekelnék, mellette pedig színészkednék, hisz még nem nagyon nevezném magamat színésznőnek. A jövőben mindenben támogatni fogom a Wonder Girlst. Sajnálom, hogy végül nem sikerült befejeznem a Wonder Girls-zel az utazásomat, de a rajongóktól életem legjobb és legboldogabb emlékeit kaptam. Mostantól kezdve egy jobb színésznőt és egy jobb Ahn Soheet fogtok látni, nem fogok csalódást okozni, ígérem. Köszönöm.
– Sohee

A szomorú hír után a rajongókat egy kis vigasztalás is érte, ugyanis hétfőn Sunmi videójával megkezdődött a WG visszatérésének beharangozása, ami másnap Yubin ízelítőjével, tegnap pedig Hye Rim teaserével folytatódott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek