Starity

TVD: rossz útra fog térni Damon és Alaric

2015. július 22. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű sorozat stábjának elmondása szerint pedig ezzel sok alkohol és pucérkodás is jár majd – a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
TVD: rossz útra fog térni Damon és Alaric
Fotó: The CW

Damon és Alaric is elvesztette nagy szerelmét, utóbbi ráadásul meg nem született gyermekeit is, így az októberben érkező hetedik évadban nem éppen legbájosabb oldalukat mutatják majd. Az Entertainment Weekly egyik riportere még a Comic-Conon kapta mikrofonvégre a Vámpírnaplók stábját és kiderített néhány részletet a folytatással kapcsolatban.

Az utolsó jelenetben, amikor a toronyóra tetején áll Damon, kilátás nyílik erre az eléggé rossz irányba változó városra, ahova mindenképpen el akartunk jutni, mivel vissza akarunk térni arra az első-második évados történetmesélésre, ami nagyon sötét és szexi volt, és ami miatt anno mindenki beleszeretett a sorozatba. Tudod, én egyfajta tanítóként és a fiatalokat bátorító ügynökként, meg ilyenekként tekintek magamra, de Damon teljesen kész van. Leissza magát. Összetört a szíve és egy tonna whiskybe fojtja majd a bánatát, hogy kitalálja, hogyan tovább. Sötét útra fog térni, de mókás lesz, akárcsak a többi karakter a sorozat elején. Viccesek, dögösek, kiszámíthatatlanok voltak és minden csak úgy megtörtént – árulta el Ian Somerhalder.

A másik Salvatore testvér szíve viszont egyre hevesebben ver majd Caroline-ért, aki azonban nem akar többet tőle, mivel édesanyját gyászolja. Bonnie-n pedig néhány damonös vonás lesz majd észrevehető, ugyanis a saját útját járja majd, és mivel visszakapta az erejét is, nem adja majd olyan könnyen magát.

A Vámpírnaplók egyik legszerencsétlenebb karaktere sem lesz majd jobb állapotban, mint Damon. Alaric az elmúlt hat évad alatt több szerettét elveszítette, mint amennyit egy átlagos ember el tudna viselni, így egyáltalán nem meglepő, hogy a folytatásban alkoholba fojtja majd bánatát.

Ez a folyamat egyáltalán nem könnyű számára. Annyi mindenen keresztülment már és most még ezzel is meg kell birkóznia. Ez a lehető legszörnyűbb és legmegvetendőbb dolog, ami valaha is megtörténhet. Nem fog könnyen talpra állni. Tőle meglehetősen szokatlan módon kezeli majd a dolgot, ami sok piát és néhány titkos vágyat is magában rejt, köztük a lélektannal és a boszorkányokkal, ugyanis megpróbálja majd felvenni a kapcsolatot a halottakkal és Istennel, valamint ki tudja még mivel és kivel – osztotta meg Julie, aki ennek ellenére bevallotta, hogy szeret szórakozni Rickel.

A Comic-Conon egyébként levetítettek egy videót az elmúlt hat évad történéseiről, melynek középpontjában a szerelem és a szex, valamint a rosszfiúk és természetesen a rosszlányok állnak. Ám a közel hétperces kisfilmben nemcsak a legemlékezetesebb jelenetek kaptak helyet, hanem a Kait alakító Chris Wood is, aki a végén közelebbi kapcsolatba kerül Damonnel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek