Starity

Lily Rabe is becsekkolt az American Horror Story Hoteljébe

2015. július 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Horror Story-rajongók egyik kedvence, Lily Rabe is visszatér a Hotel alcímet viselő évadba. Egyelőre nem sokat tudni karakteréről, csupán annyit, hogy a szőkeség ezúttal egy sorozatgyilkost formál meg.

hirdetés
Lily Rabe is becsekkolt az American Horror Story Hoteljébe
Fotó: FX

Lily Rabe háromévnyi szereplést követően szállt ki az American Horror Storyból a The Whispers című sorozat végett. Ugyan a negyedik évad egyik epizódjában feltűnt a második szezonban alakított karakterének bőrébe bújva. Tekintve, hogy a fentebb említett széria mellett több filmet is forgatott, a rajongók többsége nem igazán reménykedett abban, hogy visszatér az AHS-be.

Nemrég azonban bejelentették, hogy Lily visszatér. Egyelőre nem tudni, hogy főszereplő lesz-e vagy sem, az viszont biztos, hogy Miss Rabe – akit korábban szellemként, apácaként és boszorkányként láthattunk a sorozatban – ezúttal egy sorozatgyilkos bőrébe bújik.

Ugyan a sorozat fanatikusai még mindig fájlalják Jessica Lange távozását, egyre több olyan színészt hívtak vissza, akik szinte a kezdetektől a stáb tagjai. Lily mellett még biztosan feltűnik Sarah Paulson, Evan Peters, Denis O'Hare, Chloe Sevigny, Angela Bassett, Kathy Bates, Finn Wittrock, Wes Bentley, Emma Roberts és Matt Bomer, akik már korábban is szerepeltek a sorozatban. Az új évad első epizódja egyébként a Checking In címet kapta, és már javában zajlanak a forgatások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek