Starity

Az Avenged Sevenfold Arin Ilejay nélkül folytatja tovább

2015. július 23. 20:08   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A banda a mai napon tette közzé a hírt, miszerint a csapat legújabb tagja, Arin Ilejay nem folytatja tovább a munkát a zenekarral.

hirdetés
Az Avenged Sevenfold Arin Ilejay nélkül folytatja tovább

Ma, július 23-án felkerült egy közlemény az Avenged Sevenfold honlapjára, amelyet több közösségi oldalon is közzétettek. Egyelőre konkrétumokat nem osztottak meg a rajongókkal, ám annyi biztos, hogy a fiatal dobos, Arin Ilejay és a banda többi tagja négy év után búcsút mondanak egymásnak.

Helló mindenki! Azért írjuk ezt, hogy tájékoztassunk benneteket arról, hogy továbblépünk Arin Ilejay nélkül, aki a dobosunk volt. Arin igazi pozitív energiával látott el minket, és szörnyeteg volt a doboknál az elmúlt négy évben. Szeretjük a srácot, és mindig is szeretni fogjuk. Hálásak vagyunk, és mindig azok leszünk neki, hogy segített átlépnünk néhány nagyon sötét időszakon. De úgy éreztük, el kell mozdulnunk egy másik irányba. Miközben nem mondhatunk többet ez alkalommal, izgatottak vagyunk a jövőre nézve, és alig várjuk, hogy mihamarabb megoszthassuk a terveinket a legnagyobb rajongókkal a világon. Ahogy mindig, most is értékeljük a megértéseteket és töretlen támogatásotokat.
Szeretettel – Matt, Zack, Brian, Johnny

Néhány rajongó azt az elméletet is felvetette a Twitteren, hogy esetleg Arin valamilyen más úton fog segítséget nyújtani a bandának, ám ezt egyetlen tag sem támasztotta alá. A fiúk elmondása szerint hamarosan több információval szolgálnak jövőbeli terveikről, így valószínű, hogy Arin távozásáról is nyilatkozni fognak.

A zenekar egyébként gőzerővel dolgozik a hamarosan megjelenő új DVD-n, emellett pedig valószínűleg számos más meglepetést is tartogatnak a rajongók számára.

Fotó: Facebook/Avenged Sevenfold

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek