Starity

Készül a Jurassic World folytatása

2015. július 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A júniusban debütált Jurassic World akkora sikert aratott világszerte, hogy a készítők máris beruháznak a folytatásra.

hirdetés
Készül a Jurassic World folytatása

Június 11-én robbant be a mozikba a nagy sikerű Jurassic Park folytatása, a Jurassic World, mely minden idők leghatalmasabb bevételét produkálta már a nyitó hétvégén. A sikeren felbuzdulva a Universal Pictures szerdán jelentette be, hogy nem késlekednek a folytatás forgatásának megkezdésével, és az újabb dínós kaland előreláthatóan 2018. június 22-én érkezik majd a mozikba.

A készítők természetesen megkeresték a film főszereplőit alakító Chris Prattet és Bryce Dallas Howardot is, akik boldogan vállalták, hogy ismét potenciális dinoszauruszcsemegévé váljanak; valamint Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, Jake Johnson, Judy Greer és Omar Sy is visszatér majd a képernyőkre. A készítőknek a két forgatókönyvírót, Colin Trevorrow-t és Derek Connollyt is sikerült meggyőzniük, így ismét egy lenyűgöző, élménygazdag és látványos munkának lehetünk majd szemtanúi három év múlva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek