Starity

Robert Kirkman már tudja, hogy lesz vége a The Walking Deadnek

2015. július 25. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AMC sikersorozatának készítője már most tudja, hogyan zárja le a milliók által imádott zombis történetet.

hirdetés
Robert Kirkman már tudja, hogy lesz vége a The Walking Deadnek
Fotó: Gene Page/AMC

Bár jelenleg tűkön ülve várják a rajongók a The Walking Dead hatodik évadának október 11-ei premierjét és valószínűleg egyáltalán nem akarnak erre gondolni, de előbb-utóbb minden véget ér. Ez alól pedig napjaink legsikeresebb zombis sorozata sem kivétel és Robert Kirkman már most jól tudja, hogyan szeretné lezárni.

Tervét nagy vonalakban a WTF Podcast nevezetű oldal riporterével, Marc Maronnal osztotta meg néhány nappal ezelőtt. Sosem oldják meg a dolgot. Szinte minden film végén az van, hogy »A világot ellepték a zombik, mi pedig kifutottunk az időből, szóval majd találkozunk!« – kezdte Kirkman, aki mindenképpen pontot szeretne majd tenni a sztori végére.

Remélem, hogy elég ideig lesz még a képernyőkön a The Walking Dead ahhoz, hogy mindenki azt gondolja: jó, hogy elintéztük azt a sok zombit. Az emberek azt mondogatják, hogy a The Walking Dead mennyire sivár, és ha a történet egy bizonyos keresztmetszetét veszed figyelembe, akkor ez igaz. Borzalmas. A szereplők szeretteit felfalják és szörnyű időszakon mennek keresztül. De én látom a sztorit az elejétől a végéig, megannyi év alatt próbálja az emberiség túlélni ezt az áthidalhatatlannak tűnő apokaliptikus helyzetet.

Ez pedig nagyjából azt jelenti, hogy bármennyi közönségkedvencből lesz zombikaja vagy változik zombivá az elkövetkezendő évadokban, mindenképpen egyfajta happy endet kapunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek