Starity

Ausztráliának is beszólt Azealia Banks

2015. július 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azealia Banks a Twitteren fakadt ki! Vajon ez is csak ausztrál származású riválisának, Iggy Azaleának szólt?

hirdetés
Ausztráliának is beszólt Azealia Banks
Fotó: Playboy

A tehetséges rapperről, Azealia Banksről ismeretes, hogy igen nehéz természet: gyakran keveredik szóváltásba kollégáival, és Iggy Azalea csak egy a számos áldozata közül. Habár a sztárok között nem ritka, hogy riválisaiknak akár dalban üzennek – ahogy tette ezt Taylor Swift is a Bad Blood című szerzeményével –, Banks általában a Twitteren esik neki kiszemeltjeinek. Jelen esetben nem is egy másik előadót, hanem egy teljes országot kritizált a mikroblogon.

A rapper első ausztráliai koncertje után ugyanis a következőt csiripelteSrácok, ti aztán borzalmas közönség vagytok. Erőszakosak, harciasak, és én nem vagyok hajlandó kockára tenni az épségemet értetek. Ha lesétáltam volna a színpadról, tuti megdobáltok valamivel. Iszonyú messze vagytok és nem is érte meg odautaznom. De azért nagyon szeretem a rajongóimat és bármire hajlandó vagyok a boldogságukért.

A sztár tweetje nagy port kavart. A húszéves ausztrál előadó, Nic Kelly például csalódottságának adott hangot, mikor megdicsérte Banks performanszát, de arra kérte, ha ki nem állhatja az országot, inkább ne is adjon ott több koncertet. A rapper persze ezt sem hagyhatta szó nélkül. Hát igen, ilyenek a felnőttek gondjai. Maradj is Ausztráliában – írta, majd törölte offenzív tweetjeit.

Azealia hirtelen kirohanása már csak azért is különös, mert a show utólag remek kritikát kapott. Banks végig a közönségre koncentrált és nagyon is boldognak tűnt, ez általában nem így szokott lenni – írta a The Guardian

Az elmúlt hónapok eseményeit figyelve azonban joggal feltételezhető, hogy Azealia ezúttal is csak riválisának, az ausztrál Iggy Azaleának akart üzenni. Banks már több alkalommal nekiesett a rappernek, származására is megjegyzést téve. Vajon hogyan reagál majd Iggy a kirohanására?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek