Starity

Ikerlányokat vár Kevin Zegers felesége

2015. július 28. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak hetek kérdése és világra jönnek Kevin Zegers és Jaime Feld ikerlányai.

hirdetés
Ikerlányokat vár Kevin Zegers felesége

A Gossip Girl egykori sztárja, Kevin Zegers áprilisban jelentette be, hogy feleségével szülői örömök elé néznek. A leendő apuka nemrégiben azt is nyilvánosságra hozta, hogy rögtön két kisbabával gazdagszik a család, ugyanis bájos felesége, Jaime Feld ikreket vár.

A bölcsők készen állnak, én magam készítettem őket az elmúlt két hónapban. Ez egy igazán jó módja annak, hogy lefoglaljam magam. Kivettem néhány hónap szabadságot, hogy a babás dolgokra koncentrálhassaknyilatkozta a színész az Us Weeklynek.

A leendő szülők már nagyon várják a lányok érkezését, és azt is elárulták, hogy még nem döntötték el, milyen névre keresztelik majd a kicsiket. „Négy vagy öt nevünk van már talonban, de csak akkor választunk nekik nevet, ha már találkoztunk velük. [...] Készen állunk az érkezésükre. Az, hogy ikrek, egy kicsit sok, de hihetetlenül hálásak vagyunk, amiért megfogantak. Nagyon izgatottak vagyunk.”

Kevin szót ejtett arról is, miszerint felesége jól viseli a terhességet, és természetesen ő is nagyon várja már, hogy világra jöjjenek szerelmük gyümölcsei. Ám addig még néhány hetet kénytelenek lesznek várni. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek