Starity

Pretty Little Liars: két hét múlva végre válaszokat kapunk

2015. július 30. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatodik évad nyári fináléjában számos évek óta szóban forgó kérdésre választ kapunk.

hirdetés
Pretty Little Liars: két hét múlva végre válaszokat kapunk
Fotó: Andrew Eccles/ABC Family

Tíz epizód után augusztus 11-én ismét szünetre mennek kedvenc hazudozóink, ugyanis ekkor tűzi műsorra az USA-ban a nyári évadzárót az ABC Family. A Game over, Charles címet viselő rész körül már most nagy a felhajtás, hiszen a készítők ismét sok-sok ígéretet tettek a rajongóknak, ám a kérdés már csak az, vajon ezúttal mennyire tartják be szavukat.

Tegnap megosztottak egy fotót a Pretty Little Liars Facebook-oldalán, melyhez annyit fűztek, hogy Ezekre derül fény a PLL nyári fináléjában augusztus 11-én!, majd hat kérdést soroltak fel, melyekre bizony már régóta keresik a kitartó fanok a válaszokat.

Íme a kérdések:

  • Ki ölte meg Toby édesanyját?
  • Ki ütötte fejbe Alisont a kővel azon az éjszakán, amikor eltűnt?
  • Ki a piros kabátos lány?
  • Ki ölte meg Bethanyt?
  • Ki a feketeözvegy?
  • Miért a lányok voltak „A” célpontjai?

A poszt végén pedig olvasható még egy mondat: Éveken át tartó kínzás után Alison, Aria, Emily, Hanna és Spencer végre szemtől szembekerülnek „A”-jel! Ez azonban nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, ugyanis sokan úgy vélik, hogy az epizód úgy zárul majd le, hogy csak a lányok látják zaklatójuk arcát, a nézők pedig még mindig nem tudják meg, hogy ki rejlik a maszk mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek