Starity

Nincs messze a Wonder Girls visszatérése

2015. július 30. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres négytagú dél-koreai lánycsapat visszatéréséig már csak pár napot kell aludni. Az elmúlt napokban pedig megjelentek a teaserfotók, a dallista, az album címe és a videoklip előzetese is.

hirdetés
Nincs messze a Wonder Girls visszatérése

A JYP július 20-ai közleményében kiderült a rajongók legnagyobb bánatára, hogy Sunye és Sohee kilépett a Wonder Girlsből. A szomorú hír után egy kis vigasztalás is érte őket, ugyanis még aznap elkezdődött a banda visszatérésének beharangozása Sunmi videojával, amit másnap Yubin ízelítője követett; rá egy napra Hyerim teasere következett, végül pedig Yeen zongorásával zárult a kör.

A rajongók közel három évet vártak a csapat nagy visszatérésére, s mostanra már azt is lehet tudni, hogy harmadik koreai stúdióalbumuk, a REBOOT augusztus harmadikán kerül a boltok polcaira, valamint július 27-én megjelentek az első teaserképek is.

A tegnapi napon a dallista is napvilágot látott, melyből kiderült, hogy összesen tizenkét szám kapott helyet az albumon, valamint hogy mind a négy tag kivette a részét a dalok megírásában is.

Dallista:

  1. Baby Don’t Play
  2. Candle (Feat. PALOALTO)
  3. I Feel You
  4. Rewind
  5. Loved
  6. John Doe
  7. One Black Night
  8. Back
  9. OPPA (오빠)
  10. 사랑이 떠나려 할때 (When Love Tries to Leave)
  11. GONE
  12. 이순간 (This Moment)
  13. 20150711(Talk)

A mai napon pedig az I Feel You című daluk videoklipjének előzetesével örvendeztették meg rajongóikat a lányok, amiből arra lehet következtetni, hogy az immáron kvartettként működő csapat igazán retróra vette a stílust, hisz a 80-as évekbe visznek vissza bennünket. A teljes rövidfilm augusztus harmadikán – koreai idő szerint éjfélkor – jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek