Starity

Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik

2015. július 30. 13:01   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes a tegnapi nap folyamán közölte rajongóival a hírt, miszerint aláírt egy szerződést az RCA Records-zal

hirdetés

Miután idén márciusban Zayn végső búcsút vett a One Directiontől, ezernyi pletyka terjengett arról, hogy vajon szólókarrierbe kezd-e, vagy normális emberként folytatja életét. Mint kiderült, a fiatal énekes tegnap lemezszerződést írt alá az RCA lemezkiadóval, ahol olyan énekesek egyengetik karrierjüket, mint Miley Cyrus, Justin Timberlake, Chris Brown, Pink vagy éppen Shakira.

Azt hiszem, soha nem magyaráztam meg, miért is hagytam ott a bandát. Ez azért a pillanatért volt, hogy lehetőségem legyen megmutatni, ki is vagyok valójában! #igazizene #RCA – írta az énekes Twitter-profilján.

Egyébként kiderült az is, hogy Zayn debütáló albuma 2016 januárjában fog megjelenni, stílusára pedig az R&B- és a hiphophangzásvilág lesz a jellemző. A 22 éves énekes nagyon boldog és izgatott első önálló korongja miatt, ebben az érzésben pedig természetesen a rajongók is osztoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek