Starity

Így még nem kampányoltak a rajongók egy zenekarért sem

2015. július 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olaszország már eddig is híres volt fantasztikus konyhájáról, meseszép épületeiről, homokos tengerpartjairól és karakán polgárairól, de immár felkerülhet a listára az is, hogy nem mindennapi rajongókkal áldotta meg a sors.

hirdetés

Az ex-nirvanás Dave Grohl zenekara, a Foo Fighters világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen a seattle-i ötös fennállása 21 éve alatt mindig képes volt fenntartani közönsége figyelmét igényes zenéjével és felejthetetlen fellépéseivel. (Gondoljunk csak arra, hogy nemrégiben Dave Grohl a zenekar egy koncertje közben törte el a lábát, ám miután ellátták sérülését, ismét színpadra állt.)

És bár láttunk már jó néhány érdekes rajongói kísérletet arra, hogy városukba csalogassák a zenekart, az olaszországi Cesena lakói bizonyultak a legleleményesebbeknek, ugyanis ezer zenészt és énekest hoztak össze, hogy együtt adhassák elő a Foo Fighters egyik legsikeresebb szerzeményét, a Learn To Fly-t.

Ezzel együtt pedig felkérték Dave-éket, hogy váltsák valóra az álmukat és jöjjenek el hozzájuk, ám arról még nincs hír, hogy mit szólt a csapat a megmozduláshoz. Minket azonban abszolút meggyőztek arról, megérdemlik a lehetőséget, hogy láthassák kedvenc zenekarukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek