Starity

Így néznének ki a Disney-hercegek a valóságban!

2015. augusztus 01. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy melbourne-i illusztrátor, Jirka Väätäinen álmodta meg, hogyan is néznének ki kedvenc Disney-hercegeink a valóságban.

hirdetés

Az elmúlt években számtalanszor láthattuk kedvenc Disney-hercegnőinket különböző szerepekben, így megcsodálhattuk, hogyan festenének valós méretekkel, rövid hajjal, lerokkanva, milyenek lennének punkokként vagy ha a mi korunkban élnének. A hercegekről ez idő alatt azonban kevés szó esett.

Az igazi áttörést a 2007-es Bűbáj című Disney-film hozta el, hiszen ez volt az első olyan, melyben életre keltek a mesefigurák, és a mesék világából a mi világunkba csöppentek. Persze rögtön el is játszottunk a gondolattal, milyen lenne, ha a többi klasszikus is valós alakot öltene. Valószínűleg hasonlóképp izgathatta Jirka Väätäinen illusztrátor fantáziáját is a hercegek a valóságban gondolat, ugyanis nemrégiben megalkotta, hogyan néznének ki kedvenceink, ha szembejönnének velünk az utcán. 

Eric herceg - A kis hableány
Királyfi - Hamupipőke
Aladdin - Aladdin
Adam herceg - A szépség és a szörnyeteg
Tarzan - Tarzan
Phillip herceg - Csipkerózsika
John Smith - Pocahontas
Herkules - Herkules

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek