Starity

Előzetes érkezett Taissa Farmiga romantikus filmjéhez

2015. augusztus 02. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két napja jelent meg az első trailer az Amerikai Horror Story sztárjának új filmjéhez, a 6 Yearshez.

hirdetés

Taissa Farmiga az Amerikai Horror Story első évadának befejezése óta folyamatosan kapja a szerepeket, mi több, miután a harmadik szezont is leforgatták, már nincs megállás. Idén két filmje és egy sorozata várat magára, és 2016-ra is már két új alkotást ígér, amelyek munkálatai még 2015-ben elkezdődnek.

Legújabb szerelmes filmje, a 6 Years még e hónapban a mozikba kerül, így nem meglepő, hogy tegnapelőtt debütált hozzá az első előzetes. A történet röviden annyi, hogy egy fiatal pár szerelme látszólag tökéletes, ám néhány váratlan történés miatt ez más lesz: átalakul egy változékony és erőszakos kapcsolattá, ami veszélyeztetheti azt a boldog jövőt, amit mindig is elképzeltek.

Taissa szerelmét Ben Rosenfield fogja alakítani, rajtuk kívül még Joshua Leonard, Lindsay Burdge, Peter Vack és Jennifer Lafleur is szerepel az alkotásban. A rendezői székbe Hannah Fidell ül, akinek a forgatókönyv is köszönhető.

A 6 Years augusztus 18-án kerül az amerikai mozikba, de hogy hazánkban mikor vetítik, az még nem derült ki. A mozifilmhez egyébként még július végén poszter is érkezett, amin a páros látható.

Fotó: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek