Starity

Klippremier: Wonder Girls – I Feel You

2015. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus harmadikán visszatért a négytagú dél-koreai lánycsapat harmadik stúdióalbumával, valamint elkészült legújabb videoklipjük is. A lányok magasra tették a mércét, hisz retrohangzású lemezükkel uralják a zenei listákat.

hirdetés

A Wonder Girls új felállásban, immáron kvartettként folytatja tovább, s közel három év várakozás után a mai napon visszatértek harmadik koreai stúdióalbumukkal, melyet REBOOT-ra kereszteltek. A korongról az I Feel You – ami egyébként Park Jin Young kezeinek munkáját dicséri – kapott elsőként videoklipet.

A kisfilmben igazán retróra vették a stílust, hisz a 80-as évekbe kalauzolnak vissza bennünket. Akárcsak az I Feel You, a lemez összes dala retropophangzású, s mind a négy tag kivette részét a számok megírásában.

A zenekari felállásában Yubin a dobos, Yeeun a billentyűs/zongorista, Sunmi a basszusgitáros, Hyerim pedig a gitáros szerepét tölti be.

Egyébként kevesebb mint két órával a REBOOT megjelenése után a lányok I Feel You nótája a Melon, a Genie, a Naver Music, az Mnet Music, a Bugs Music, a Monkey 3, a Soribada és az Olleh Music listákon is az első helyet kaparintotta meg magának, valamint az album többi dala is utat tört magának a listákon. A teljes lemezt ezen a linken ti is meghallgathatjátok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek