Starity

Lady Gaga óriástortával lepte meg Tony Bennettet

2015. augusztus 03. 20:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Tony Bennett nagyszerű kapcsolatot ápolnak egymással az óriási korkülönbség ellenére is. Közös turnéjuk utolsó állomásán, Washingtonban Gaga kedves gesztussal lepte meg Tonyt születésnapja alkalmából.

hirdetés
Lady Gaga óriástortával lepte meg Tony Bennettet

A két híresség 2014 szeptemberében dobta piacra közös jazzkorongjukat, a Cheek to Cheeket és azóta megállás nélkül élvezik a sikert az egész világon. Februárban Gaga és Tony munkásságát pedig még Grammy-díjjal is értékelték. A kimagasló jazzérdeklődés miatt tehát nem meglepő, hogy a két sztár nagyon szoros barátságot tudott kiépíteni egymás közt.

De mégis milyen ajándékötlettel rukkolt elő Lady Gaga a 89. életévét betöltő Tony számára? Valószínűleg biztos volt benne, hogy nincs olyan ember a Földön, aki ne szeretné az édességet, így egy masszív ötemeletes tortával köszöntötte fel a jazzlegendát közös turnéjuk legutolsó állomásán szombaton. Természetesen, ha már a színpadon került sor a köszöntésre, nem maradhatott el a szerenád sem. Lady Gaga Duke Ellington egyik klasszikusát adta elő szólóban, majd a közönséget is belevonva együtt énekelték el a Happy Birthdayt.

 

When the Birthday cake you got Tony is too big for Instagram!

@ladygaga által közzétett fénykép, 2015. Aug 1., 16:11 PDT

 

 

Look at the details on this cake!! @missasiakinney and Happy made it too !

@ladygaga által közzétett fénykép, 2015. Aug 1., 16:15 PDT

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek