Starity

Rekordnézettséget ért el az Utódok

2015. augusztus 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Disney Csatorna kész aranybányára lelt Utódok című filmjének képében, hiszen közel 8 millió nézőt vonzott a képernyők elé a modern tündérmese.

hirdetés
Rekordnézettséget ért el az Utódok
Fotó: Disney

2006 óta a High School Musical volt a Disney Csatorna legnézettebb filmje, ugyanis premierje annak idején 7,7 milliós nézettséget hozott. Ezt a rekordot döntötte most meg az Utódok című alkotás, amely 6,6 millió nézőt vonzott a képernyők, és további 1,4 milliót – a WATCH Disney Channel alkalmazással – a tabletek és okostelefonok elé.

A klasszikus Disney-mesék modern továbbgondolása egyébként nemcsak a saját berkein belül aratott óriásit, de az idei év legnézettebb kábeltévés film képzeletbeli trófeáját is megszerezte, valamint ez lett a 2–11 és 9–14 év közötti korosztály első számú kábeltévés műsora. Ráadásul a zenei anyagára sem lehet panasz, hiszen vezeti az iTunes filmzenei listáját, és második az albumok rangsorában is.

Mivel az előző rekorder, a HSM végül tévés és mozis folytatást is kapott, és világszerte mintegy 225 millióan izgulták végig, nem lenne meglepő húzás a csatornától, ha az Utódok esetében is elgondolkodnának a történet folytatásán.

Az Utódok hozzánk szeptemberben érkezik meg, de a magyar nyelvű előzetese már néhány hete elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek