Starity

A leghíresebb YouTube-énekesek dolgozták fel a Queen dalát

2015. augusztus 04. 09:09   |   Szerző: CumberCoyote

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex Goot, Sam Tsui, Kurt Hugo Schneider, valamint Tyler Ward és Madilyn Bailey elkészítette a Queen egyik leghíresebb dala, a Bohemian Rhapsody feldolgozását.

hirdetés

A leginkább a YouTube-on híres énekesek számtalan nagy sikerű feldolgozást készítettek, s nem egyszer dolgoztak már együtt, azonban pont ebben a felállásban ez az első munkájuk. Kurt Hugo Schneider közreműködött már olyan nagy sztárokkal is, mint Zendaya Coleman (All Of Me), vagy éppen Victoria Justice (Say Something), ám az igazi hírnevet és sikert a Sam Tsuival és Alex Goottal való együttműködések hozták meg neki.

A múlt hónapban érte el a legnézettebb videója, a Just A Dream feldolgozása a 100 milliós nézettséget, melyet Sam Tsuival és Christina Grimmie-vel készített; valamint második legsikeresebb coverje, az Alex Gootal és Chrissy Costanzával készített Beauty and a Beat is 83 milliós megtekintési számmal büszkélkedhet.

Valószínűleg a mostani Queen-coverrel is hasonló sikereket szeretnének elérni. A klip hétvégén lett feltöltve Alex csatornájára, ahol ez idáig 170 ezren voltak rá kíváncsiak. Tegnap pedig Kurt is feltöltötte, az ő csatornáján eddig 260 ezren kattintottak a videóra és 32 ezren like-olták.

Kurt pihenést nem ismerve az elmúlt hónapban csaknem 10 feldolgozásban működött közre rajongóinak örömére. Így hát csatornája is egyre népszerűbb, a feliratkozó számláló lassan eléri a 6 milliót. Madilyn, Sam, Alex, és Tyler pedig fejenként 2 millió feliratkozóval büszkélkedhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek