Starity

Új minialbummal rukkolt elő a dél-koreai lánycsapat

2015. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán látott napvilágot a T-ara legújabb, So Good címre keresztelt minialbuma, melynek So Crazy dalához videoklip is készült.

hirdetés
Új minialbummal rukkolt elő a dél-koreai lánycsapat
Fotó: Facebook/T-ARA

Július 7-én látott napvilágot a hír, miszerint a népszerű hattagú dél-koreai lánycsapat, a T-ara még az idén augusztusban visszatér tizenegyedik minialbumával, mely a So Good címet viseli.

A bejelentéshez híven néhány hét múlva megjelentek az előzetes képek, tegnap pedig már a teljes lemez is kikerült a koreai boltok polcaira. Mindemellett egy új kisfilm is felkerült az MBK Entertainment YouTube-csatornájára, melyet a So Crazy című dalhoz forgattak.

A videóban a lányok szexi matrózokként tűnnek fel, de emellett megtartották bájosan varázslatos oldalukat is. A dalban a Brave Brothers is segédkezett, hangzásvilága pedig a funky stílust képviseli. Összeségében tehát kijelenthetjük, hogy egy elég látványos klippel és fülbemászó számmal rukkoltak elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek