Starity

Klippremier: 5 Seconds Of Summer – She’s Kinda Hot

2015. augusztus 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este debütált az ausztrál négyes legújabb kisfilmje, melyet a She’s Kinda Hot című szerzeményhez forgattak a srácok.

hirdetés

Az ausztrál fiúcsapat július közepén tette közzé jelenleg is készülő második stúdiólemeze előfutárjaként a She's Kinda Hot című szerzeményt, melyhez tegnap este érkezett meg a kisfilm. Érdekesség, hogy a dalszerzésnél a srácok gyerekkorát meghatározó Good Charlotte tagjai, Joel és Benji Madden is részt vettek, a produceri feladatokat pedig a csapat első albumát is jegyző John Feldmann látta el.

A dal címe kissé félrevezető lehet, mivel a szerzemény nem egy lányról szól, hanem azokról, akik nem adnak mások véleményére, ezáltal olyan, mintha a számkivetettek forradalmát énekelnénk meg – nyilatkozta a szerzemény születése kapcsán Calum Hood basszusgitáros. 

A She's Kinda Hot kicsit súlyosabb mondanivalójú, mint a korábbi dalaink, és ugyan meglepődtünk a rajongók véleményén, boldogok is vagyunk, már ami a fogadtatást illeti – árulta el Michael Clifford is.

A kisfilm nézettsége máris meghaladta az egymilliót, hiszen a rajongók már tűkön ülve várják a csapat második stúdióalbumát, mely előreláthatóan a tavaly januárban alapított, Hi Or Hey Records névre keresztelt kiadójuk gondozásában lát majd napvilágot.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek