Starity

Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz

2015. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók most Louis Tomlinson szájából hallhatták a nagy hírt, miszerint édesapa lesz. A banda a Good Morning America műsorban lépett fel a Drag Me Downnal.

hirdetés
Louis Tomlinson megerősítette, hogy édesapa lesz
Fotó: GMA

A rajongókat és másokat is sokkolt néhány hete az a bejelentés, mely szerint Louis Tomlinson, a One Direction egyik énekese édesapa lesz. Az elszánt Directionerek azóta várták, hogy Louis szájából hallják a hírt, ami most meg is történt a Good Morning America című műsorban, ahol felléptek a Drag Me Down kislemezükkel – melyet meglepetésszerűen adtak ki pár napja.

Az interjúztató személyesen szeretett volna gratulálni mint édesapa az édesapának, amit Louis megköszönt, és a következőt mondta: Nyilvánvalóan ez egy nagyon izgalmas helyzet, és nagyon izgatott vagyok. Köszönöm!

Pár nappal korábban Liam Payne is megszólalt az üggyel kapcsolatban, elmondva, hogy bár sokkolta őket egy kicsit, örömmel fogadták a hírt és nagyon izgatottak Louis és a baba miatt. Payne szerint Zayn kiválása óta csak erősebbek és jobbak lettek, a banda jobban összekovácsolódott, és mint egységes együttes várják, mit hoz a jövő a számukra.

Eddig nem látott kép szivárgott ki: Briana és Louis korábban, 2015 nyarán

A Good Morning America természetesen nemcsak Louisról és az örömhírről szólt, hanem arról is, hogy a banda szórakoztatta a New York-iakat egy rövid szettel, előadva az olyan slágereiket, mint a Story of My Life, Steal My Girl és a Drag Me Down.

Az új kislemezük egy óra alatt 82 országban debütált az első helyen, így ez az eddigi leggyorsabban elkelt single az iTuneson, a banda eddigi legsikeresebb dalává téve ezt. A sikerüknek a korábbi tag, Zayn Malik is örült, és a következőt tweetelve: Büszke vagyok a srácaimra, az új kislemez ütős lett. Sok szeretet :) x

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek