Starity

Nőként lépett vörös szőnyegre Alexander Skarsgård

2015. augusztus 04. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tetőtől talpig 1970-es évekbeli nőnek öltözött be a sármos színész új filmjének San Franciscó-i premierjére.

hirdetés

Szerepei kapcsán sokféle jelmezben láthattuk már Stellan Skarsgård fiát, többek között ádámkosztümben is a True Bloodban, ám eddig még egyszer sem köszönt vissza nőként sem a képernyőkről, sem a mozivásznakról, sem pedig fotókról.

A tegnapi napon azonban mindenkit lesokkolt a svéd színész, amikor új filmjének, a The Diary of a Teenage Girlnek San Franciscó-i premierjére nőként érkezett. Megjelenésével az 1970-es éveket idézte, ami nem meglepő, hiszen ebben az időszakban játszódik a Phoebe Gloeckner 2002-es regényén alapuló alkotás.

Alexander egy csillogó arany estélyiben, hatalmas szőke parókában, apró retiküllel a kezében és magassarkúban lépett a vörös szőnyegre, emellett pedig annyi sminket rákentek az arcára, hogy teljesen felismerhetetlenné vált. Egyedül magassága és izmos, szőrős kezei árulták el, hiszen az oldalán pózoló kollégái, köztük Bel Powley és a rendező, Marielle Heller szinte törpének tűntek mellette.

 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek