Starity

Ewa Farnát megtámadták a rajongói

2015. augusztus 06. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell megijedni, csupán egy új klipről van szó. A tegnapi nap folyamán látott ugyanis napvilágot Ewa Farna legújabb kisfilmje, mely a Rutyna című dalához készült.

hirdetés

A Rutyna  még a 2013-ban kiadott (W)Inna? című stúdióalbumának negyedik kislemezes dala. A korong első három szerzeményéhez készült eddig videoklip, a Rutyna pedig a 10. helyet foglalja el.

A kisfilmben az énekesnő a bandájával adja elő a dalt, eközben pedig a rajongók eszeveszetten próbálnak feljutni a színpadra, majd amikor már ott vannak, megtámadják őket. A ruháik elszakadnak, a hajukat megtépik, sőt, még meg is verik őket. A videó végén az énekesnőt egyedül láthatjuk, amint abban a pólóban ácsorog, melyet a fanok húztak fel rá őrjöngésük közepette.

A klipet eddig több mint 26 ezren tekintették meg Ewa VEVO-csatornáján. Ha az eddigi dalainak adatait nézzük, akkor valószínűleg ez is hamarosan milliós nézettségű lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek