Starity

Jessica Alba nővérét alakítja Salma Hayek

2015. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Some Kind Of Beautiful című romantikus vígjátékban játszik együtt a két színésznő, Pierce Brosnan oldalán.

hirdetés
Jessica Alba nővérét alakítja Salma Hayek

Az eredetileg How to Make Love Like an Englishman címre keresztelt film egy kicsapongó, egyéjszakás kalandoknak élő egyetemi professzorról (Pierce Brosnan) szól, aki teherbe ejti a nála sokkal fiatalabb Kate-et (Jessica Alba). Kisfia miatt Richard jó útra tér, ám három év után Kate beleszeret egy másik férfiba. Ám mivel nem bízik gyermeke apjában, megkéri nővérét, Oliviát (Salma Hayek), hogy tartsa rajta szemét Richardon azért, hogy megfelelően gondoskodjon a csöppségről távollétében. Időközben azonban beleszeretnek egymásba.

Pierce, Jessica és Salma mellett feltűnik még a vásznakon – többek között – Malcolm McDowell, Ben McKenzie, Merrin Dungey, Ivan Sergei, Marlee Matlin és Paul Rae is. A forgatókönyvet Matthew Newman szerezte, a rendezői feladatokat pedig a skót Tom Vaughan látta el, akinek többek között Miley Cyrus 2012-es So Undercover című filmjét is köszönhetjük.

Dániában június 4-én, Görögországban július 16-án, Olaszországban július 22-én, Törökországban pedig július 24-én zajlott le a premier, az USA-ban azonban csak augusztus 21-én, az Egyesült Királyságban pedig szeptember 25-én mutatják csak be. Októberben a spanyol közönség is megtekintheti már, ám az esetleges magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek