Starity

Gyerekei dadusa miatt válik Ben Affleck?

2015. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Christine Ouzounian oldalán találta meg a boldogságot a 42 éves színész, aki tavasszal a gyermekeiről gondoskodott.

hirdetés

Egy hónappal ezelőtt jelentette be Jennifer Garner és Ben Affleck, hogy tíz év és három gyermek után külön utakon folytatják tovább. A válás pontos okát nem osztották meg a nyilvánossággal, nemrégiben azonban az Us Weeklynek hála, az a pletyka kezdett terjedni, hogy a kétszeres Oscar-díjas színész már egy ideje gyermekei egykori dadájával találkozgat.

Ben és a 28 éves Christine Ouzounian akkor kerültek közelebbi viszonyba, amikor a sztárpár 10 hónapot külön töltött egymástól, mivel házasságuk már nem igazán működött. A gyerekek nélkül is sok időt töltöttek együtt és sokat flörtöltek egymással – árulta el Christine egyik barátja.

Amikor Jennifer rájött, hogy alakulóban van valami férje és a dada között, kirúgta a nőt, de már túl késő volt ahhoz, hogy szétválassza őket, mivel továbbra is tartották a kapcsolatot. Július 17-én Affleck Los Angeles-i bérelt lakásánál kapták őket lencsevégre, Ouzounian szószátyár barátja pedig a következőt osztotta meg: Christine azt mondja, hogy Ben nagyon-nagyon kedveli őt. Állítása szerint ez igaz szerelem.

Az állítást lesifotók is alátámasztják, ám ennek ellenére a 42 éves színész szóvivője hevesen tagadja, hogy mindez igaz lenne: Alaptalan és hamis bárminemű feltételezés erről a romantikus kapcsolatról. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek