Starity

Megjelent Angelina Jolie és Brad Pitt közös filmjének előzetese

2015. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: bbl589

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon került ki a sztárpár által írt és rendezett film első teaser trailere, amiben ráadásul a két főszerep is az övék.

hirdetés

Még 2014 májusában harangozták be Angelina Jolie és Brad Pitt közös filmjét, aminek forgatókönyvét maga Jolie írta, évekkel ezelőtt. A történet az 1970-es évek közepén játszódik, és egy házaspárról szól, akik vakációra indulnak, hogy utolsó erőfeszítéseket tegyenek házasságuk megmentésére.

A film érdekessége egyébként, hogy a Brangelina páros 10 év elmúltával áll újra kamera elé együtt. A Mr. és Mrs. Smith óta mindenki reménykedett egy újabb közös alkotásban, még egy pletyka is felreppent a Mr. és Mrs. Smith második részéről, de ennek sok valóság alapja nem volt.

A By the Sea-ben szerepet kapott még Mélanie Laurent, Niels Arestrup, Melvil Poupaud és Richard Bohringer is. A premiert 2015. november 13-ára tűzték, de a legtöbb országba csak decemberben jut majd el a mozikba. A magyar rajongók azonban örülhetnek, nálunk már ez első napon vetíteni fogják a filmet, Tengernél címen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek