Starity

NASA-nál forgatta videoklipjét a One Direction

2015. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda, a One Direction a NASA-nál tett látogatást, ahol legújabb videoklipjüket forgatták le a Drag Me Down slágerükhöz.

hirdetés
NASA-nál forgatta videoklipjét a One Direction
Fotó: Billboard

Az immáron négytagú banda, a One Direction, nem aprózza el, ha videoklipekről van szó. Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne és Louis Tomlinson a NASA-nál tett látogatást, méghozzá azért, hogy a Drag Me Down klipjét a helyszínen forgassák le. A rendező ezúttal Ben Winston volt, aki olyan videókat gyártott már a banda számára, mint a Story of My Life, Best Song Ever, You & I, Midnight Memories és Night Changes.

Péntek óta trend a #DragMeDownMusicVideo a Twitteren: a rajongók készen állnak, hogy megtörjék a VEVO-rekordját, amihez 20,2 milliós nézettséget kell produkálniuk. Ez lesz a One Direction első klipje Zayn Malik nélkül, aki jelenleg szólólemezén dolgozik.

A Drag Me Down több híresség tetszését elnyerte, többek között Perrie Edwardsét is, akinek a nyári kedvence lett a felvétel.

A hír természetesen megihlette a rajongókat, így több humoros kép is készült már a témával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek