Starity

Terry Balsamo kilépett az Evanescence-ből

2015. augusztus 10. 09:09   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég tagcsere történt a novembertől ismét turnézó együttesben: az Evanescence ezúttal egyik gitárosától, Terry Balsamótól vált meg.

hirdetés
Terry Balsamo kilépett az Evanescence-ből

Az Evanescence-re mindig is jellemző volt a sűrű tagcsere: az arkansasi együttes minden albuma többé-kevésbé más felállással készült el. Ezúttal Terry Balsamo gitáros döntött úgy, hogy új életet kezd, és közel tizenkét év után hagyta el az együttest.

A zenész egyébként még 2003-ban lépett be az Evanescence-be, mikor az eredeti gitáros, Ben Moody otthagyta a csapatot, és azóta is fontos szerepet játszott az együttesben. Terry nemcsak a gitáros szerepét töltötte be, hanem a frontasszony, Amy Lee jobbkeze is volt a banda ügyeinek intézésében. Három turné és két album után oszlopos tagja volt az együttesnek, így a legtöbb rajongót meglepetésként érte a hír, hogy új gitáros érkezik az együttesbe.

A tagcseréről pénteken értesülhettek a rajongók: az Evanescence Facebook-oldalán jelent meg a közlemény, melyből megtudhattuk, hogy zenésztársai nem neheztelnek Terryre távozása miatt, hanem a legjobbakat kívánják neki. Az együttes nem sokáig csigázta a rajongókat, már ami az új gitáros kilétét illeti, ugyanis megtudhattuk, hogy a német származású Jen Majura veszi át Terry helyét, és a novemberben startoló turnén fog először színpadra lépni az együttessel.

„Nagy hírünk van, amit szeretnénk megosztani veletek.

Két album, megszámlálhatatlan színpadon töltött világkörüli kaland után Terry ideje a végéhez közeledik az Evanescence-ben. Bármilyen nehéz is ez, kiállunk mellette, tudva, hogy ez a helyes döntés mindannyiunk számára. Mindig szeretni fogunk Terry, és boldogságot, egészséget és szeretetet kívánunk neked!

Most pedig elérkeztünk a bejelentés legizgalmasabb részéhez: engedjétek meg, hogy bemutassam Jen Majurát.

A világban járva Németország déli részén találtam rá az Evanescence hiányzó részére. Szupervadul játszik, úgy énekel, akár egy angyal és úgy nevet, mint egy jó barát. Néhány napot együtt töltöttünk New Yorkban a múlt héten, és megosztottuk egymással a családi sztorijainkat, a szusinkat, művészeti inspirációnkat, más emberek helyébe képzeltük magunkat, és NAGYON sokat nevettünk! (Oké, igen, valószínűleg néhány kevert ital is lecsúszott közben.)

Már nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt játsszunk ősszel, és egy teljesen új szintre hozzuk a műsort. MÁR ALIG VÁROM! Tudom, hogy mind a szeretetetekről és tiszteletetekről biztosítjátok majd Jent, hiszen ez a tehetséges nő ezt érdemli. Nem is lehetnék boldogabb, amiért egy új húgot köszönthetek a bandában.

Utóirat: Itt az ideje, hogy megírjátok, milyen setlistet szeretnétek tőlünk hallani, hiszen éppen ezen dolgozunk jelenleg. Bármi lehetséges! – írta a Facebookon Amy.

Jen Majura és Amy Lee | Fotó: Facebook/Amy Lee

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek