Starity

Andrew Lincoln: „Még sosem kellett ennyi zombival szembenéznünk”

2015. augusztus 10. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead folytatásával kapcsolatban árult el néhány érdekességet Rick Grimes megformálója.

hirdetés
Andrew Lincoln: „Még sosem kellett ennyi zombival szembenéznünk”
Fotó: AMC

Augusztus elején debütált az Entertainment Weekly legújabb számának címlapja és exkluzív fotósorozata is, melyen az AMC sikersorozatának három sztárja, Andrew Lincoln, Melissa McBride és Norman Reedus pózol. A fotózás mellett pedig természetesen interjút is készítettek a színészekkel, akik szerződésük miatt nem árulhattak el túl sokat az októberben érkező hatodik évadról, de sejtelmes nyilatkozataikkal így is sikerült felcsigázniuk rajongóikat.

Amikor arról kérdezték a 41 éves színészt, hogy milyen szavakkal jellemezné az új szezont, a következőket válaszolta szűkszavúan: Nagy. Nagyon nagy. Ambiciózus. Bátor.

Andrew ezt követően kicsit többet is elárult, miközben a sorozat szülőatyját, Scott M. Gimple-t is dicsőítette: Még sosem kellett ennyi zombival szembenéznünk. Véleményem szerint lenyűgöző és megdöbbentő a történetmesélés. Scott nagyrészt ott folytatta, ahol abbahagytuk és 18 fő történetszál körül mozog egy hihetetlenül bonyolult, ugyanakkor király módon.

Az évadnyitó epizód rendezője, Greg Nictotero már korábban megosztotta az EW-vel, hogy egy hatalmas akciójelenet kellős közepén találják majd magukat a nézők és úgy kell összerakniuk a kirakósdarabokat, mivel több idősávon fog futni a történet. A Ricket alakító színész ennek kapcsán elárulta, hogy akárcsak neki, úgy szerinte a rajongóknak is nagy meglepetéseket fog ez okozni.

Szerintem senki sem fog számítani mindarra, ami az első részben történik. Én legalábbis biztosan nem számítottam rá, amikor olvastam a forgatókönyvet. Aztán amikor forgattuk, egyre csak nőtt és nőtt, majd egyre mélyebb és mélyebb lett. Úgy gondolom, hogy van néhány olyan epizód ebben az évadban, amelyek minden bizonnyal egyikei a legjobbaknak, amiket az elmúlt pár évadban olvastam – mondta sejtelmesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek