Starity

Zaynről és Louis-ról nyilatkozott Liam Payne

2015. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magic Radiónak adott telefonos interjút nemrégiben a One Direction 21 éves énekese, aki egykori és egyik jelenlegi bandatagjáról is szót ejtett a beszélgetés során.

hirdetés
Zaynről és Louis-ról nyilatkozott Liam Payne
Fotó: Docomo

Zayn Malik kilépése óta sok minden történt a srácok házatáján: a banda bejelentette új albumát, debütált új parfümjük is, az időközben a kivált énekes is belevágott szólókarrierjébe, Louis teherbe ejtett egy lányt, új dallal jelentkezett a 1D, Zayn lemezszerőzdést kötött és felbontotta eljegyzését Perrie Edwardsszal, méghozzá állítólag SMS-ben.

Liam pedig néhány nappal ezelőtt szót ejtett ezen történések közül kettőről, amikor a Magic Radio sztárvendégeként telefonos interjút adott Jo Parkersonnak. Louis apaságáról így nyilatkozott: Hát, nyilvánvalóan kicsit sokkolt a dolog, de Louis nagyon jól fogadta. Louis nagyon izgatott az egész miatt és úgy érzem, néha történnek ilyen dolgok. De nem kis dolognak számít ez, szóval nagyon komolyan veszi. Briana egy nagyon aranyos lány.

Ezt követően viszont egy kissé kínosabb témára terelődött a szó, méghozzá Zaynre: Nem beszéltem vele mostanában és hát a saját dolgát teszi. Nehéz dolog elhagyni egy bandát, de már nem vont benne a szíve. A szívedre kell hallgatnod és kimondani, hogy »Ezt nem tudom tovább csinálni. Van más, amit szívesebben csinálnék«, ezzel pedig nincs semmi baj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek