Starity

A Placebo az MTV Unplugged keretein belül ad koncertet

2015. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan neves rockzenekarok és előadók után, mint az Aerosmith, a Nirvana, Neil Young vagy Bon Jovi, a Placebo is lehetőséget kapott arra, hogy privát, akusztikus koncertet adhasson az MTV világhírű műsorában.

hirdetés
A Placebo az MTV Unplugged keretein belül ad koncertet
Fotó: Facebook/Placebo

A Placebo július 18-án fejezte be legutóbbi turnéját, azóta a 2016-ra esedékes, húszéves fennállásukat ünneplő különleges koncertsorozatra készülnek. A mai nap során jelentették be hivatalos Facebook-oldalukon keresztül, hogy mellette egy kivételes fellépésre is készülnek: augusztus 19-én a londoni stúdióban adnak akusztikus koncertet, és ők is felkerülnek az 1989 óta futó MTV Unplugged keretein belül fellépő előadók közé.

Az előadásra korlátozott példányszámban sorsolnak ki jegyeket. Augusztus 12-én délelőtt tizenegy óráig lehet feliratkozni ezen a weboldalon keresztül a tizennyolcadik életévüket betöltött érdeklődőknek, majd az esélyes rajongókat utána értesíti a zenekar e-mailben a vásárlás részleteiről, aminek végrehajtására huszonnégy óra áll a rendelkezésükre, máskülönben átadják a jegyvásárlás lehetőségét másnak. A kiválasztottak mindegyike két darab jegyet vásárolhat a londoni fellépésre, melyeknek darabja 55 font (körülbelül 25.000 forint). 

A Placebo tagjai hivatalos közleményben még megkérték a résztvevőket, hogy sötét ruhát viseljenek, valamint hogy se kamerát, se a mobiltelefonjukat ne használják a műsor alatt. Azonban további információt egyelőre nem osztottak meg a jövő hét szerdai fellépésről vagy annak televízióban történő sugárzásáról.

A zenekar tagjai gőzerővel készülnek különleges koncertjükre | Fotó: Brian Molko, Placebo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek