Starity

Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus

2015. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy Kylie Jenner betöltötte a 18-at, Noah Cyrus arra készül, hogy átvegye tőle a legdögösebb kiskorúnak járó címet.

hirdetés
Merész külsővel sokkolta rajongóit Noah Cyrus
Fotó: FameFlynet

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Kylie Jenner fergeteges bulival ünnepelte 18. születésnapját, amire többek között egy Ferrarit is kapott. A  vasárnapi partira pedig nemcsak a család, de a barátok és persze rengeteg híresség is összegyűlt, hogy felköszöntse az immár szavazókorúvá érett celeblányt.

A legnagyobb feltűnést azonban minden bizonnyal Miley Cyrus húga, Noah keltette, aki igen szexis öltözékben sétált be a buliba. Az énekesi pályával kacérkodó lány szűk farmerben, extrahosszú szárú csizmában, bőrdzsekiben és nem túl sok mindent takaró topban érkezett, a megjelenését pedig szőke póthajjal és kék rúzzsal tette még kevésbé kislányossá.

Instagram-fiókja tanúsága szerint a 15 éves sztárcsemete éppen azon kísérletezik, hogy megtalálja saját stílusát: nemrég egy kivehető orrpiercinget próbált ki, néhány hete pedig levendulaszínűre festette a haját. Többen azonban úgy vélik, hogy a Kylie buliján viselt szerelése egy jelzés, hogy a következő néhány évben ő lesz az, akire mindenkinek figyelnie kell majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek