Starity

Nyerj páros belépőjegyet A szállító legújabb részére!

2015. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Játssz velünk és nyerd meg az öt páros belépőjegy egyikét A szállító: Örökség című film premier előtti vetítésére!

hirdetés

Sürgős szállításra váró csomagod van és szeretnéd biztonságban tudni? Semmi vész, Frank Martin megoldja a problémát helyetted is! Frank amellett, hogy pontos és megbízható, három szabályt tart szem előtt a szállítás során:  teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek és ne nyúlj a csomaghoz. Ismerősen cseng? Akkor vésd fel a naptárba: szeptember 1-jén ismét útra kelünk!

A szállítót ezúttal egy Anna nevű ügyfél és csinos barátnői bérelik fel, ám hősünk hamar rájön, hogy csapdába csalták: a lányok elrabolták édesapját annak reményében, hogy e lépéssel rá tudják majd venni a munkáját felelősségteljesen végző férfit, hogy melléjük álljon, és segítsen leszámolni a kegyetlen orosz emberkereskedőkkel. Apja védelmében Frank hajlandó lesz félretenni a munkát, így megszegi saját szabályait. És hogy mindez hova vezet? Szeptember 1-jén megtudhatjátok!

A játék menete

Ha szeretnél másodmagaddal beülni A szállító: Örökség című film premier előtti vetítésére, nincs más dolgod, mint lájkolni ezt a cikket, valamint kommentben megírni, hogy a filmsorozat korábbi részei közül melyik volt a kedvenced, és miért éppen az. A nyertest a hozzászólók közül sorsoljuk ki.

A játék időtartama: 2015. augusztus 12. – 2015. augusztus 19.
Sorsolás: 2015. augusztus 20.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy Mozi (2015. szeptember 1., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

A játék véget ért!

 Nyertesek: jnadet, ArianaGrandeforever, violetta20002, flowerGirl, mirikeVioletta.

A nyerteseket e-mailben fogjuk értesíteni. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek